sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Alviso Marina County Parkissa pyöräilemässä

Kävimme tänään pyöräilemässä veden äärellä Alviso Marina County Parkissa San Franciscon lahden eteläkärjessä. Olimme pyöräilleet jo aiemmin tuon lahden äärelle, mutta nyt jatkoimme tuonne lahdelle, ja ajoimme pyörällä tuolla lahdella sellaisia hiekkamutaväyliä pitkin noin 15 kilometrin reitin - hankalaa selittää millaisia väylät olivat, joten katsokaa kuvista. Tuo San Josen pohjoiskärjessä sijaitseva Alvison alue on merenpinnan alapuolista aluetta, ja käytännössä viimeisten vuosikymmenien aikana peittynyt veden alle. Se onkin nykyisin rauhoitettua aluetta, joka kasvaa pikku hiljaa "umpeen". Alue on muuttolintujen reitin varrella, joten se on syksyisin ja talvisin suosittu lintubongareiden mesta.





Reitti oli aivan upea! Veden äärellä sielu lepää :)





Reitin vieressä menee rautatie, ja meidän hyvällä tuurilla juna meni ohi!
Paljon lintuja oli lepäämässä yhdellä tasanteella ja paljon nähtiin näitä, jotka google osasi nimetä lumihaikaroiksi.


Tuonne Alvison trailille menimme tuttua Los Gatos Creek Trailiä sekä Guadalupe River Trailiä pitkin. Koko reissuun meni vajaa neljä tuntia, ja kilometrejä kertyi noin 67 km.

Pyöräilyreitti meiltä Alvisoon ja takaisin. Hauskasti näyttää siltä, että veden päällä olisi ajettu...
Mahtavaa, että täältä meiltä pääsee tuollaisille mestoille ihan pyörällä! Tosin nyt meille avautuu aivan uudet pyöräilymaastot, sillä ostimme eilen uuden auton (Audi A4)! Siihen kun asennutamme vielä pyörätelineen, voimme käytännössä mennä minne vain pyöräilemään. Juuri puhuimmekin jo, että pitää varmasti ne maastopyörätkin ostaa...

Voisihan sen pääsisäissunnuntain ankeamminkin viettää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti